Ο όμιλος Master Services προσφέρει υψηλές  υπηρεσίες καθαρισμού νεοδμητων και ανακαινισμένων διαμερισμάτων και μεζονετών και κτιρίων σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής.

Αναλαμβάνουμε την καθαριότητα των εσωτερικών και χώρων του σπιτιού σας  με τους μόνιμους, έμπειρους και εξειδικευμένους  συνεργάτες μας. Τα καθαριστικά προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι αποτελεσματικά και φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, αδιάκοπα και για τους 12 μήνες τον χρόνο, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Χρησιμοποιούμε πάντα τον κατάλληλο ιδιόκτητο εξοπλισμό που απαιτείται για τον κάθε χώρο, για να επιτυγχάνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο σωστός καθαρισμός των χώρων σας, γίνεται πάντα με οικονομία στην κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος και νερού.
Εκτός από τους κοινόχρηστους χώρους των πολυκατοικιών και των κτιρίων, αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό των κατοικιών, διαμερισμάτων ή μονοκατοικιών δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια, ώστε το αποτέλεσμα να ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας.

Παράλληλα έχουμε την δυνατότητα να αναλάβουμε τον αρχικό καθαρισμό ενός κτιρίου ή διαμερίσματος μετά από ανέγερση ή ανακαίνιση, ώστε να εξαλειφθεί η σκόνη και τυχόν περίσσεια υλικά που έχουν απομείνει στο χώρο. Αντίστοιχα αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό του επιθυμητού χώρου πριν ή μετά από μετακόμιση.

    Ενδιαφέρεστε για τις AirBnb υπηρεσίες μας;

    Επικοινωνήστε μαζί μας