Ο Όμιλος Master Services προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες καθαρισμού και διαχείρισης πολυκατοικιών, κτιρίων και επαγγελματικών χώρων σε όλη την Αττική. Παράλληλα έχει αναπτύξει τις δραστηριότητές του και σε τομείς συντήρησης και επισκευών, όπως είναι ο τομέας των υδραυλικών εργασιών.

Φέρνουμε εις πέρας παντός τύπου εργασίες ύδρευσης, θέρμανσης, αποχέτευσης και ηλιακών συστημάτων, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Επιπλέον αποκαθιστούμε κάθε είδους βλάβες όπως διαρροές ή καταστροφές και ανταποκρινόμαστε άμεσα σε επείγουσες περιπτώσεις.

Πιο συγκεκριμένα ο όμιλος απασχολεί έμπειρο και μόνιμο προσωπικό και αναλαμβάνει την συντήρηση και επισκευή των υδραυλικών συστημάτων της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Επιπλέον εάν είστε διαχειριστής, έχουμε την δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε κάθε είδους συντήρηση, επισκευή ή αντικατάσταση στις κοινόχρηστες υδραυλικές εγκαταστάσεις και τις αποχετεύσεις της πολυκατοικίας ή του κτιρίου σας

Κατέχουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό και δίνουμε έμφαση στη λεπτομέρεια, ώστε το αποτέλεσμα να ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας, επιπλέον είμαστε κοντά σας 12 μήνες τον χρόνο.

Χρειάζεστε κάποιου είδους υδραυλική εργασία;

Επικοινωνήστε μαζί μας