Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων

Ο όμιλος Master Services αναλαμβάνει τον καθαρισμό επαγγελματικών χώρων με άρτια εκπαιδευμένο έμψυχο δυναμικό, σε συνδυασμό με σύγχρονο και ιδιόκτητο εξοπλισμό του σε όλο το Λεκανοπέδιο της Αττικής. Χρησιμοποιούμε πάντα αποτελεσματικά προϊόντα καθαρισμού, φιλικά πἀντα προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο και κατά την διάρκεια του καθαρισμού κάνουμε οικονομία στην κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος και νερού.
Με προσοχή και εχεμύθεια φροντίζουμε τους χώρους σας ώστε να εργάζεστε σε ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον. Αυτό αφορά όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους που εσείς θα μας υποδείξετε συμπεριλαμβανομένων και των επίπλων σας. Επιπλέον μπορείτε να αισθάνεστε σιγουριά, καθώς ο όμιλος Master Services λειτουργεί 12 μήνες τον χρόνο προκειμένου να σας εξυπηρετεί αδιάκοπα, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.
Τα ειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν:
 Γραφεία
• Εταιρίες
• Καταστήματα
• Εμπορικά Κέντρα
• Αίθουσες εκδηλώσεων – δεξιώσεων
• Δημόσιες Υπηρεσίες – Οργανισμούς 

Έχουμε την δυνατότητα να αναλάβουμε και μεμονωμένες εργασίες, όπως για παράδειγμα τον περιοδικό καθαρισμό των υαλοπινάκων (τζαμαρίες) του καταστήματος ή της επιχείρισής σας. 

Επιπλέον αν η εταιρεία σας διαθέτει κήπο αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό και την συντήρηση του, με τους εξειδικευμένους μόνιμους κηπουρούς μας. Παράλληλα έχουμε την δυνατότητα να αναλάβουμε τον αρχικό καθαρισμό του κτιρίου ή και του γραφείου σας μετά από ανέγερση ή ανακαίνιση, ώστε να εξαλειφθεί η σκόνη και τυχόν περίσσεια υλικά που έχουν απομείνει στο χώρο. Αντίστοιχα αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό του επιθυμητού χώρου πριν ή μετά από μετακόμιση.

    Χρειάζεστε καθαρισμό του επαγγελματικού σας χώρου;